Glas Behandeling

Maximaal zicht onder alle omstandigheden

  • – Visueel comfort
  • – Veilig de weg op
  • – Professioneel aangebracht

Onder slechte weersomstandigheden wordt het zicht significant minder en het rijden gevaarlijker. Afhankelijk van de staat van de ruiten kan ophoping van water en vuil het gebrek aan zicht versterken.
De ProTech® Monte-Carlo glasbehandeling is exclusief ontwikkeld in onze laboratoria om u een veilige en comfortabele rit te garanderen.
Het zorgt voor een permanente verbinding met de natuurlijke structuur van het glas. De coating heeft een actieve, anti-hechtende en vuilafstotende werking.
Regen of sneeuw, dag of nacht; uw zicht is altijd optimaal.

WATER STROOMT 18 KEER SNELLER

De efficiëntie van onze glasbehandeling is gebaseerd op het vermogen om water af te stoten (hydrofoob) en vuil te weren (oleofoob).
ProTech® Monte-Carlo optimaliseert de afvoer van water en vertraagt de vervuiling van glas om verlies van zicht zoveel mogelijk tegen te gaan.
*Aantoonbare resultaten uit het laboratorium zijn verkregen aan de hand van de Drop Shape Analyzer, uitgevoerd volgens de ASTM D7334-08-norm

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE TOEGEPAST DOOR PROFESSIONALS

Onze glasbehandeling kan op alle glasoppervlakken van uw voertuig worden toegepast: voorruit, zijruiten, achterruit en glazen panorama- en/of schuifdaken.
Elke behandeling begint met een diepe reiniging van glasoppervlakken om ervoor te zorgen dat de coating goed blijft zitten en de duurzaamheid wordt gegarandeerd.

TOT 70% MINDER KRASSEN

De ProTech® Monte-Carlo glasbehandeling biedt een hoge krasbestendigheid. Na vele tests in laboratoria kunnen we stellen dat de behandeling het ontstaan van krassen als gevolg van slijtage tot wel 70% vermindert.

CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners