AT THE VERY HEART OF AUTOMOBILE

ProTech® Monte-Carlo, born in Monaco

Full 1

Grand Prix van Monaco

Dit unieke stadscircuit dat in 1929 werd aangelegd, maakt van Monaco het middelpunt van de oudste en meest prestigieuze motorrace ter wereld. Met zijn smalle circuit dat inhalen moeilijk en soms zelfs onmogelijk maakt, is de Grand Prix van Monaco ook een van de technisch meest uitdagende races. Van Graham Hill tot Jackie Stewart, Niki Lauda, Alain Prost, Ayrton Senna en Michael Schumacher, en recenter Nico Rosberg: de grootste Formule 1-piloten hebben hier stuk voor stuk gewonnen.
Full 2

Rally van Monte Carlo

De eerste race in het Wereldkampioenschap Rally: de Rally van Monte Carlo is de oudste etappe op de kalender. Deze rally op asfalt daagt de piloten uit met onvoorspelbaar weer en wisselende omstandigheden door de bergen, wat deze rally een unieke uitdaging maakt. Sébastien Loeb heeft maar liefst 7 keer gewonnen!
En vergeet ook de Historische Rally van Monte Carlo niet, voor de mensen die nostalgisch terugdenken aan het Monte Carlo uit vervlogen tijden!
Full 3

Een uitzonderlijke wagenvloot

Er is geen betere plek in de wereld om de meest exclusieve, zeldzame en unieke auto's te ontdekken dan Monte Carlo. Het prinsdom is een regelrecht uitstalraam voor de hele autosector en is voor ProTech® Monte-Carlo de ideale ontmoetingsplaats om aan te tonen hoe de glans van autolak kan worden verbeterd.
Full 4

ProTech Monte Carlo

De administratieve kantoren van ProTech® Monte-Carlo, de autoverzorgingscentra en R&D-laboratoria draaien allen mee in de kern van de autosector.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Creator of Aesthetic Solutions since 1989

THE BIRTH OF A CALLING

Located in the Principality of Monaco, from its very first day, ProTech® Monte-Carlo was keen to make the most beautiful cars on the Rock shine. In 1989, ProTech® Monte-Carlo created its first car care services centre for vehicles in Monaco, carefully selecting its products and providing the very best treatments to its customers’ prestigious vehicles in the Principality.

THE QUEST FOR EXCELLENCE

In 1990, the company took a new step forwards by setting up its own R&D laboratory, creating products to meet its needs and its customers’ requirements perfectly. After several months of collaboration with the technical teams, the first product range produced by ProTech® Monte-Carlo was born. The more than 20 years of proximity between the R&D and technical teams is the secret behind the exceptional product ranges made by ProTech® Monte-Carlo.