LAKCORRECTIE & POLIJSTEN

Laat de gelakte oppervlakken weer glanzen als nieuw

  • – Verwijderen van afwijkingen in de lak
  • – Herstel van de originele glans
  • – Verhogen van de kleurintensiteit

Wij weten zorgvuldig en efficiënt oneffenheden te verwijderen, beschadigingen weg te polijsten en alle gelakte oppervlakken weer hun oorspronkelijke glans terug te geven.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van lakcorrecties garanderen onze experts het beste resultaat voor uw auto.
Voordat we van start gaan, inventariseren en analyseren wij exact alle uit te voeren werkzaamheden en het resultaat dat u van ons verwacht. Wij geven aan welke onvolkomenheden niet aan de hand van lakcorrecties en polijsten hersteld kunnen worden en welke schades gerepareerd en/of opnieuw gespoten dienen te worden. U kunt dat door een reparateur van uw keuze laten uitvoeren of het aan ons toevertrouwen. Wij werken samen met een selectie van kwalitatief hoogwaardige schadeherstelbedrijven.

Waarvoor is de lakcorrectie bestemd?

KLASSIEKERS

Werken aan klassiekers vereist speciale aandacht, tools en ervaring. Onze gecertificeerde experts kunnen de gelakte oppervlakken tot in detail analyseren, om vervolgens aan te geven welke onderdelen origineel zijn en welke ooit opnieuw zijn gespoten. Op die manier kunnen we een specifieke behandeling adviseren die recht doet aan het voertuig. Afhankelijk van de waarnemingen en conclusies die daaraan verbonden worden, kan dit een behandeling zijn die meerdere dagen in beslag neemt om de klassieker weer in topconditie te krijgen. Uiteraard wordt op basis van de beoogde werkzaamheden eerst een offerte gemaakt. De mogelijkheden leggen we persoonlijk aan u voor.

MODERNE VOERTUIGEN

Of u nu een nieuwe auto heeft of een auto die al enige tijd in gebruik is (en wellicht reeds enkele lakbeschadigingen heeft opgelopen), we kunnen u altijd helpen met één van onze behandelingen. Indien gewenst brengen we de auto terug in nieuwstaat en voorzien we de lak van de kenmerkende diepe, originele glans. Daarnaast beschermen we de lak tegen allerlei externe invloeden in de toekomst.


CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners