Transparante beschermfolie

Bescherm de carrosserie van uw auto

  • – Onzichtbaar
  • – Zelf-herstellende folie
  • – Perfecte afwerking

De ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging door insecten wordt geboden door het aanbrengen van een transparante beschermfolie.
De folie die wij aanbieden, is een zeer hoogwaardige, zelfherstellende transparante folie die meer dan 150 micron dik is. Deze folie kan aangebracht worden op de meest gevoelige delen van uw auto: motorkap, voor-schermen, dorpels, koplampen, bumpers, buitenspiegels etc.
Deze service is perfect compatibel met de Protech ® ™ verfbehandeling.
Echte bescherming Shield, Protech® 3D + Paint behandeling verbetert de diepe kleur, de extreme glans en de jeugd van uw auto. Weerzinwekkende eigenschappen houden uw voertuig langer schoon en zorgen voor moeiteloze reiniging.

EEN OPMERKELIJKE TECHNOLOGIE

5 JAAR GARANTIE*

*Dit geldt voor scheuren, vergeling, krassen, luchtbellen en verkleuring.
Raadpleeg uw ProTech® expert in de buurt voor de lokale richtlijnen.

Transparante beschermfolie

ONZICHTBAAR

De beschermende folie is volledig transparant. De kristalstructuur en onze speciale installatiemethode maakt het bijna onzichtbaar. Indien  nderhouden volgens onze voorschriften zal dit ook jaren zo blijven.

ZELFHELEND

De technologie van deze folie is buitengewoon. Met zijn zelfhelende eigenschappen vult deze folie in slechts enkele uren eventuele krassen en beschadigingen op en krijgt het zijn oorspronkelijke vorm en gladheid terug.

ELASTICITEIT

De elastische eigenschappen zijn essentieel voor de prestaties van deze folie. Hierdoor is het materiaal zo sterk en is het bestand tegen de inslagen van grind en insecten.

Ontdek de transparante beschermfolie

CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners