WRAPPING

Geef uw auto een unieke stijl

  • – Onbegrensde mogelijkheden in personaliseren
  • – Naast een optische ook een beschermende functie
  • – Aangebracht door vakmensen met oog voor detail

De personalisatiedrang is tegenwoordig groter dan ooit. Gelukkig zijn de mogelijkheden in kleuren en materialen voor het wrappen van uw auto bij ons eindeloos. We kunnen zelfs een heus 3D-effect toepassen om het geheel een nóg realistischer uiterlijk mee te geven.
Een elegante, sportieve, trendy of originele stijl. Laat uw fantasie de vrije loop en vraag onze experts naar de ultieme wrap die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

SERVICE OP MAAT

2 JAAR GARANTIE*

ZEER HOOGWAARDIGE FOLIES

De producten uit ons assortiment bestaan uit gelamineerde en gegoten folies van de hoogste kwaliteit. De folies zijn bestand tegen de meeste chemische middelen (alcohol, benzine, aangelengde zuren, olie, brandstoffen en meer).
Met een dikte die gelijk is aan de laklaag van uw auto, biedt het materiaal buitengewone bescherming. Binnen 24 uur na het aanbrengen is de wrap al volledig gehecht.

AANBRENGTECHNIEK

Het aanbrengen van de wrapping gebeurt door onze specialisten dermate nauwkeurig dat het resultaat nauwelijks van een originele lak te onderscheiden is en de bijzondere kenmerken van ieder carrosseriedeel 100% intact blijven. De experts zorgen ervoor dat de folie het oppervlak perfect volgt en luchtbellen + blaasjes schitteren door afwezigheid. Het resultaat is gegarandeerd verpletterend!

GEEN SCHADE BIJ APPLICATIE

Door de kwaliteit van onze folie en het vakmanschap van onze mensen is beschadiging van uw auto uitgesloten. Na een eventuele toekomstige verwijdering van uw wrap zal u uw auto in de oorspronkelijke staat terugvinden.

AANGEPASTE ONDERHOUDSMETHODE

Na het aanbrengen van de covering voorzien wij u van geschikte ProTech® producten en accessoires voor het onderhoud van de met folie bedekte oppervlakken.

2 JAAR GARANTIE

Onze folies hebben een garantie van 2 jaar* op scheurtjes, barstjes, luchtbelletjes en verkleuring.
*Raadpleeg uw ProTech® expert in de buurt voor de lokale richtlijnen.

CONTACTEER ONS / OFFERTE

    Mijn persoonlijke gegevens worden alleen verzonden om de gevraagde infor-matie te ontvangen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

    Ik wil de ProTech MC-nieuwsbrief ontvangenIk ontvang graag speciale aanbiedingen van ProTech MC-partners